BRANDING

ZWERM

ZWERM viert de creativiteit in de brede zin. Door middel van samenwerkingen en co-creatie komt ZWERM tot interactieve oplossingen op maatschappelijk relevante uitdagingen.

 

Verder ontdekt ZWERM graag nieuwe mogelijkheden binnen creatieve touchpoints; digitaal maar ook fysiek ontwerp wordt constant verkend om het arsenaal aan creatieve tools uit te breiden. Ontstaan in Rotterdam, samen staan we sterk.

 

DRIFTKOP

Voor iedereen die deze zomer de escapades van de jaren ervoor mist brengt DRIFTOP samen met zijn beste maatjes de zomerhit waar jullie onbewust behoefte aan hebben. De debuut single “Wederzijdse Liefde” duikt diep de zee├źn in van onze zomerse verlangens. Van verdwalen in de avond tot BBQ’s in de hel. Laat je mee slepen in de nostalgische gevoelens van wat de zomer van 2020 had kunnen zijn, zowel hier op YouTube als op Spotify!

 

MOONBASE_

Moonbase_ wil het spannende raakvlak tussen fysiek en digitaal ontwerp verkennen. Productontwerp, packaging en digitale uitingen worden ingezet om verbinding en exploratie te bevorderen.

dear explorer, be brave // be kind // reach for the stars

love,

Moonbase_